Nool.hu podcast

2022.11.19. 15:28

Határvadásznak jelentkeznél? – a nógrádi rendőr alezredest a tudnivalókról kérdeztük (podcast)

A Nool podcast-sorozatának e heti vendége Bakos Attiláné rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője volt, akivel a határvadász-képzést jártuk körbe.

Veres Edina

Bakos Attiláné rendőr alezredessel Veres Edina újságírónk beszélgetett

Forrás: Nool

Fotó: Sz. P.

Veres Edina újságírónk a témával kapcsolatban egyebek mellett azokra a kérdésekre is választ kapott, hogy az alkalmassági teszteket sikerrel teljesítő jelentkezőkre mi vár a képzés során, hol teljesíthetnek szolgálatot, vagy hogy annak helyszínét megválaszthatják-e? Emellett a humánigazgatási szolgálatvezető kollégánk érdeklődésére azt is elárulta, hogy az alapbéren túl milyen juttatásokat kaphatnak a határvadászok, milyen intézkedési jogköreik vannak, illetve kínál-e ez a pálya előrelépési lehetőséget a számukra. 

Ha érdeklődsz a határvadászat iránt, vagy csak többet meg szeretnél tudni erről a lehetőségről, akkor ne hagyd ki legújabb podcastünket! Klikkelj ide:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában