Ünnep

2022.11.24. 20:52

95 év tapasztalat: Rozika nénit, a falu legidősebb lakosát köszöntötték Patakon

A napokban tartotta idősek napi ünnepségét a község önkormányzata.

H. H.

Fekete Tibor polgármester otthonában köszöntötte a 95 éves Imre Lászlónét

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

A művelődési házban tartott rendezvényen Fekete Tibor polgármester köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva, mennyire fontos napjainkban, hogy megértő figyelemmel forduljunk a szépkorú személyek felé. Hozzátette, Patakon a szociális szolgáltatási ellátó rendszerben kiemelt feladat az idősekkel való törődés, akár a gyógyszerek biztosítását, az orvoshoz való szállítást, vagy az ebéd házhoz vitelét érintik. 

Balla Mihály országgyűlési képviselő egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott megjelenni, de a honatya üdvözlő levelét felolvasta a polgármester. Az esemény kísérő műsorában felléptek a helyi óvodások, illetve a Szent Ambrus Katolikus Általános Iskola diákjai.

Fekete Tibor elmondta, a falu legidősebb lakóját, az éppen a kilencvenötödik születésnapját ünneplő, de az idősek napjáról egészségi állapota miatt távol maradó Imre Lászlóné Rozika nénit az önkormányzat képviselői otthonában köszöntötték a jeles alkalomból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában