Szabadidő

2022.10.17. 08:30

Ügyességi feladatok színesítették a tanulók programjait Dorogházán

Őszi sportnap színesítette az Aba Sámuel Általános Iskola helyi Móra Ferenc Tagintézményébe járó diákok mindennapjait a közelmúltban.

G. E.

Jó hangulatban, sok mozgással telt a nap Dorogházán

Forrás: Beküldött fotó

Az időjárás ugyan nem kedvezett a programnak, ugyanis eső miatt nem tölthették az udvaron a napot, de ehhez alkalmazkodva az iskola falai között tartották meg a különféle ügyességi feladatokkal tűzdelt eseményt. 

– Tanulóink több állomáson keresztül bizonyíthatták rátermettségüket, amelyek során kreatív próbákat kellett megoldaniuk. Szükségük volt az egyensúlyozó és koncentrálóképességükre is – fogalmazott Balázs Beáta tagintézmény-vezető, aki arról is beszámolt: – Híres sportolókról készült totót töltöttek ki, de egyes sportágak szabályairól is számot adhattak, illetve az is kiderült, hogy kik tudnak a legügyesebben szöget beverni. A nap sok mozgással telt, a programot futóverseny zárta. 

Mint mondta, az alsó tagozatos diákoknak a sporton kívül más meglepetést is tartogatott a nap: a Balassi Bálint Megyei Könyvtár támogatásával a helyi művelődési házban bábelőadást nézhettek meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában