Adatszolgáltatás

2022.10.17. 13:07

Balla Mihály: szerdáig online kitölthető a népszámlálási kérdőív!

A nagy érdeklődés miatt a KSH úgy döntött, meghosszabbítja az online adatszolgáltatási időszakot. Erre hívta fel a figyelmet hétfőn reggel Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője is.

Nool

Az online kitöltés továbbra is a legegyszerűbb módja a válaszadásnak

Forrás: Shutterstock

 Mint arról vasárnap este a Noolon is beszámoltunk, a vártnál jóval többen hagyták a népszámlálási kérdőív online kitöltését az utolsó napokra, így a nagy érdeklődésre tekintettel szerda 10 óráig meghosszabbítják a népszámlálás online adatszolgáltatási időszakát.

A kérdőíveket eredetileg vasárnap éjfélig lehetett önállóan, az interneten kitölteni a postán megkapott, 12 jegyű belépési kód megadásával. A KSH úgy döntött, meghosszabbítja az online adatszolgáltatási időszakot. Hangsúlyozzák: az internetes kitöltés továbbra is a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb módja a válaszadásnak; és a folyamat elvégzése számítógépen, illetve bármilyen internetkapcsolattal rendelkező mobileszközön lehetséges.

Hétfő reggeli Facebook-bejegyzésében erre hívta fel a figyelmet Balla Mihály, a nyugat-nógrádi térség országgyűlési képviselője is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában