Együtt a természetben!

2022.09.15. 21:32

Eresztvényben nyitotta az őszt a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete (fotók!)

Szép számmal gyűltek össze csütörtök délelőtt a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei az Eresztvényi Látogatóközpontban.

V. E.

A résztvevők rövid sétát is tettek a közeli erdőbe

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Az Együtt a természetben! című őszi nyitó rendezvénnyel kapcsolatban Kreicsi Mária, az alapszervezet elnöke elmondta: szinte közvetlenül az Európai Sporthét előtt természetesen a testmozgás sem hiányozhatott a programok közül.

– A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgattuk át az ízületeinket, majd egy rövid túrát tettünk a közeli erdőben. A sétánk visszavezetett a látogatóközponthoz, ahol a további őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés mellett tombolahúzással és közös nyársalással folytattuk a napot. Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni valónk is akadt bőven, hiszen az előttünk álló néhány héten már több esemény is szerepel a naptárunkban – mondta Kreicsi Mária.

Egy átmozgató torna is a program részét képezte
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool

Hozzátette: legközelebb szeptember 17-én, szombaton, a Vásártéri vásár nevű rendezvényen vesznek részt, ahol több szűrővizsgálattal, illetve tájékoztató beszélgetésekkel is várják az érdeklődőket.

rákellenes liga, mozgás, torna,  eresztvény
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool
rákellenes liga, mozgás, torna,  eresztvény
Fotós: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában