„Roads”

2022.08.30. 13:03

Van 40 perce rá? Így autózik Nógrádban egy külföldi YouTuber!

Görögország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Németország és Ausztria vidéki tájai után nemrég hazánkat, történetesen éppen Nógrád megyét vette célba a „Roads” néven publikáló autós YouTuber. A külföldi férfi egy 40 perces videóban tudósít a 21-es főúton, Hatvan és Salgótarján között megtett útjáról, amit festőinek nevez.

Nool

Évente 40-50 ezer kilométert vezet, az útjait pedig videóra veszi

Forrás: Shutterstock

„A gyönyörű Magyarország más részein tett kirándulások után itt az ideje, hogy az M3-as autópályáról Salgótarján felé haladva felfedezzük az ország legmagasabb pontjait rejtő Mátra hegység lábánál fekvő szép vidéket is. A Zagyva völgyét követjük felfelé, szép és jó minőségű, többnyire 2x2-es és sok kétszintes csomóponttal rendelkező országúton” – írja a videó leírásában a YouTuber. 

Az autós videóblogger a YouTube-csatornája névjegyében úgy fogalmaz céljairól: „Mivel sokat, évente 40-50 ezer kilométert vezetek, úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az autózásaim során készült filmjeimet. Úgy gondolom, hogy az utak kínálják a világlátás egyik legjobb lehetőségét, ezért meghívlak benneteket, hogy nézzétek meg ti is mindazt, amit az autóm ablakán keresztül látni lehet. A videók valós idejűek, viszonylag hosszúak, és az utazások során igyekszem minél többet elmagyarázni arról a területről, amelyen keresztülmegyünk.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában