Felhívás

2022.08.24. 14:35

Szakmai díjak javaslataira tett közzé felhívást a balassagyarmati önkormányzat

A hagyományok szellemében idén is az október 23-i nemzeti ünnep keretében adja át szakmai kitüntetéseit a város önkormányzata. Az erről szóló felhívást hétfőn tette közzé Csach Gábor polgármester.

H. H.

Csach Gábor Balassagyarmat pogármestere

Forrás: Nool

A különböző szakmai kategóriában megszületett javaslatokat szeptember 19-ig, hétfőig lehet eljuttatni a polgármesteri hivatalba. A városban működő intézmények vezetői és alkalmazottjai, társadalmi, gazdasági szervezetek, egyesületek, érdekképviseleti szervek, egyházak és magánszemélyek ajánlhatnak olyan hölgyeket és férfiakat, akik a maguk szakterületén az elmúlt időszakban kimagaslót alkottak az oktatás-nevelésben, a kultúra egyéb vonulatain, a szociális munkában, a közrendvédelemben vagy a sportban. A javaslatokat az önkormányzati rendeletben meghatározott formanyomtatványon lehet eljuttatni a döntéshozókhoz, amely beszerezhető a hivatal önkormányzati, humánszolgáltatási és igazgatási osztályán, valamint elektronikusan letölthető a kozadat.balassagyarmat.hu honlapról.

A díjak odaítéléséről minden tekintetben egy szakmai bizottság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában