Baba-mama

2022.06.21. 10:52

Újraindultak a gyarmati klub babás foglalkozásai

A koronavírus-járványt követően a közelmúltban újraindult a közel harmincéves balassagyarmati Baba-Mama Klub Badainé Bagyin Eszter vezetésével a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

L. J.

Óvodapedagógusok is közreműködnek a programokon

Forrás: Beküldött

– Minden csütörtökön tíz órától várjuk a három év alatti gyermekeket és szüleiket – mondta el portálunknak Badainé Bagyin Eszter. A klubvezető hozzátette: – Az egyre népszerűbb foglalkozásokhoz a Balassagyarmati Központi Óvoda óvodapedagógusainak a közreműködését is kértük, így együtt játszunk, tornázunk és mondókázunk. A gyerekek megismerkednek egymással, illetve a világgal, eközben pedig fejlődnek. Emellett a barátságok nemcsak a gyermekek, hanem a szülők között is kialakulnak, akik a tapasztalataikat is megoszthatják egymással. 

A Baba-Mama Klub vezetője kifejtette továbbá, hogy Pápai Petra védőnő, dúla hétfőnként tíz órától a 0–1 éves korig babamasszást és gyermekgondozással kapcsolatos tanácsadást tart. Péntekenként pedig szintén tíz órától alternatív szemléletű tematikus beszélgetésen vehetnek részt a kismamák, ahol egyebek mellett szó esik a várandósságról, a szoptatásról, a szülésről, a babakelengye használatáról, valamint a gyermekágyi időszakról. 

– A klubhelyiségünkben a nyáron felújítási munkálatok zajlanak, így tartunk egy kis szünetet. Azonban nyáron is szervezünk majd néhány közös programot. Szeptembertől pedig folytatjuk a klubfoglalkozásokat, amelyekre szeretettel várjuk a csatlakozni kívánó új tagokat – mondta Badainé Bagyin Eszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában