Kamarai beszélgetések

2022.04.28. 18:17

Érdekes információkkal gazdagodhattak a megyei iparkamara beszélgetésén

Címkék#iparkamara

A napokban tartotta meg a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az idei első Kamarai beszélgetések című programját a Tarján Vendéglő Rendezvényházban.

V. E.

Dr. Tálas Péter tartott előadást a vendégeknek

Forrás: NMH | Fotó: H. Cs.

Dr. Tordai Péter elmondta: a megszokott módon az esemény két részből állt, így először egy, a megyében működő cég kapott bemutatkozási lehetőséget. Ez alkalommal a kazári cég raktártechnikai és intralogisztikai tevékenységébe nyerhettek betekintést a megjelentek, Ivony Csaba ügyvezető segítségével. 

A program második részében egy kiválasztott szakterület neves képviselője tartott előadást. A téma ezúttal az orosz–ukrán háború volt, hiszen a fennálló helyzet a legtöbb megyei vállalkozót is érinti, például az alapanyagok áremelkedése miatt. Előadóként dr. Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének vezetője vette górcső alá egyebek mellett a háború hátterét és különlegességének okát, a jelenleg fennálló katonai helyzetet, a nemzetközi válaszokat, illetve az elképzelhető stratégiai következményeket. Az előadás után szakember válaszolt a résztvevők kérdéseire.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában