Felháborító

2022.01.29. 21:52

Döbbenet: videóra vették, ahogy motorosok rongálják meg a salgótarjáni Tóstrand hídját

Korábban is történt már rongálás a Beszterce-lakótelep Tóstrandja körül, olyanra viszont még nem volt példa, hogy mindezt videóra is vették.

Nool

Forrás: Olvasói fotó: Csánk László

Egyik olvasónk, Csánk László küldte el hírportálunknak azt a szombat délelőtt készült megdöbbentő felvételt, amin látszik, hogy két motoros felhajt a Tóstrand néhány éve felújított hídjára. Az értelmetlen szórakozásból végül rongálás lett, ugyanis eltörtek a lépcsőfokok fahatású műanyag pallói. A videó 4. másodpercében nem csak látható, de hallható is a pusztítás.

A motorosok által hátrahagyott törmelékekről fotók is készültek. 

Forrás: Olvasói fotó: Csánk László
Forrás: Olvasói fotó: Csánk László

A felvételt egyébként az egyik Beszterce-lakótelepi csoportban is megosztották, ahol sokan kommentekben adtak hangot felháborodásuknak. 

Miért kell mindent szétrongálni de komolyan... ha valami szép, biztos valami nyomorék oda megy és tönkreteszi

Végre tud mindenki mindent! Mi miért, mitől válik azzá ami!

– írták csalódottan a hozzászólók, de akadt olyan is, aki kiállt a motorosok becsülete mellett:

Na ilyen barmok miatt ítélik el a motorosokat! Ezeket meg kell büntetni, és kötelezni őket a helyrehozatalra! Motoros társaim, keressük meg Őket!

– Az üggyel kapcsolatban a rendőrséghez nem érkezett bejelentés. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a közösségi médiában megjelentek alapján az elsődleges intézkedéseket megtette, és hivatalból rongálás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – mondta Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Címkék#rongálás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában