Gyermekrajzpályázat

2021.12.08. 21:00

Gyermekrajzokat várnak a közútnál

Nyolcadik alkalommal hirdeti meg Álomút címmel országos gyermekrajzpályázatát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. általános iskolás gyerekeknek.

Nool

A Noolhoz eljuttatott közlemény szerint az elmúlt évekhez hasonlóan a nyertes alkotások az utakat pásztázó útellenőri autók oldalát díszítik majd egy évig, továbbá a legjobb rajzok készítői jövőre osztálykirándulást is nyerhetnek a társaság interaktív kiskőrösi Úttörténeti Múzeumába. A szervezők az előző évhez hasonlóan ismét elektronikus formában várják a rajzokat, melyek témája az úthoz, munkagépekhez, közlekedéshez, úton dolgozókhoz kapcsolódik.

A társaság gyermekrajzpályázatára ezúttal is öt kategóriában várják a rajzokat. Kategóriánként egy győztest hirdetnek a szervezők, a legjobbnak választott pályaművekből a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Facebook-oldalán szervezett közönségszavazás alapján különdíjat is bezsebelhet az alkotó. Nevezni a pályaműről készített fotó feltöltésével lehet a társaság honlapján 2022. január 15-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában