koncertek

2021.11.29. 17:07

Salgótarjánban is várja a közönséget a Petőfi Adventi Karaván turnésorozata

Tíz városban – köztük Salgótarjánban – várja a közönséget a Petőfi Adventi Karaván turnésorozata. A nógrádi megyeszékhelyre december 14-én érkezik a program.

MTI

A Petőfi Kulturális Ügynökség adventi turnésorozata december 22-ig várja az érdeklődőket Salgótarján mellett további kilenc városban – Szombathelyen, Kaposváron, Nagykanizsán, Békéscsabán, Tatabányán, Kecskeméten, Szolnokon, Pécsen és Egerben. A bő három hét során több mint 40 koncertet láthat a közönség.

Salgótarjánba december 14-én érkezik a Petőfi Adventi Karaván, a program helyszínéül pedig Salgótarján adventi vására szolgál majd.

Fellépők:

13:45 – 14:45 Eleven Költők Társasága

15:30 – 16:30 Mihályi Réka – Masni és Pocó

17:15 – 18:15 Kollár-Klemencz Kamara Trió

19:00 – 20:00 Kaláka

A turné egyes állomásaira LED falakat, fény- és hangtechnikát tartalmazó guruló mobilszínpaddal érkeznek a produkciók. A karaván programjai mindenhol változnak, de a családok összes tagja számára tartalmas élményt nyújtanak – idézi a tájékoztató Dénes Adélt, a Petőfi Kulturális Ügynökség könnyűzenei igazgatóját. Mint mondta, a roadshow során konvojban indul a színpadkamion a zenekarokkal, majd a turné minden állomásán bemutatkozik négy-négy produkció – tette hozzá. A belépés minden helyszínen díjtalan.

Ezek is érdekelhetik