szociális munka napja

2021.11.11. 17:34

Díjjakkal ismerték el a szociális szakemberek munkáját Salgótarjánban

A helyi önkormányzat a szociális munka napja alkalmából csütörtökön díjakat adott át a Városházán.

G. K.

Elsőként négy kolléga vehette át azt a porcelán tárgyat, ami a „Szociális munkáért” kitüntetést testesíti meg

Forrás: NMH

Fotó: K. I.

– November 12-én köszöntjük a szociális szakembereket. Ez a világnap jó alkalom arra, hogy a közvélemény figyelme azokra irányuljon, akik a rászoruló embertársaik segítését választották hivatásukként. A Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központtal együtt úgy döntöttünk, hogy a járványhelyzet miatt idén sem tartunk nagyobb ünnepséget. Azonban nem feledkezünk meg a szociális területen dolgozókról, ezúton is köszönetünket és elismerésünket fejezzük ki – emelte ki Fekete Zsolt, a város polgármestere.

Elsőként négy kolléga vehette át azt a porcelán tárgyat, ami a „Szociális munkáért” kitüntetést testesíti meg
Fotó: K. I. / NMH

A Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központ dolgozóinak munkáját elismerve 2021-ben díjat alapított, megváltoztatva ezzel a korábbi évek gyakorlatát. Ennek a legfőbb célja, hogy olyan elismerést nyújtsanak át az arra érdemes dolgozóknak, amelynek rangja van és pénzjutalom is jár mellé. Ebből évente maximum három adható. Kivételt képez ez alól az idei esztendő, tekintettel arra, hogy tavaly a járványhelyzet miatt egyáltalán nem volt díjazás.

Elsőként négy kolléga – Matula Evelin, Paróczai Katalin, Sejbenné Sánta Magdolna és Zsidai Anikó – vehette át azt a porcelán tárgyat, ami a „Szociális munkáért” kitüntetést testesíti meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában