ingatlan

2021.10.02. 15:15

A hét ingatlana: panorámás otthon Hollókőn, mesekönyvbe illő környékkel

Ha az ember egy ingatlan hirdetés elején a “Holló Jankó Mesejátszótér” kifejezésbe ütközik, azonnal kattintania kell. A 98 millió forintért kínált hollókői ház esetében márpedig pontosan ez történt. Kiváló panoráma, családias terek és egy mindig meglepetést okozó település, most, képekben is!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Panorámás, 819 négyzetméteres telken, festői szépségű környezetben lévő, luxus minőségben kivitelezett, meghitt hangulatú családi ház eladó Hollókőn, a világörökség részeként jegyzett Nógrád megyei település Ófaluhoz közel eső, nyugodt részén, a Holló Jankó Mesejátszótér, a Kreatív Tér Közösségi Központ és a Castellum Hotel által behatárolt területen. Az épület befogadó alapterülete 137,64 m2 + 22 m2 fedett terasz és 4,2 m2 tornác. A tetőtér beépíthető. A fenti részen kandallós nappali, kamrás konyha-étkező, 2 háló és 2 fürdőszoba található, lent pedig egy amerikai konyhás nappali, háló, zuhanyzó és háztartási helyiség. A két szint teljesen elszeparálható egymástól, külön bejárattal rendelkezik, így akár két generáció együttélésére, vagy apartman házként kiadásra is tökéletes lehet. Az udvaron, valamint az épület előtt több kocsibeálló került kialakításra, illetve a parkolás ezen a részen közterületen ingyenes, de lentre eredetileg garázst terveztek, így igény esetén az egyik szoba garázzsá alakítható. A szépen gondozott kertben kinti konyhával, fa- és szerszámtárolóval felszerelt szaletli rejlik a tuják árnyékában, gyönyörű a pázsit, a sziklakert. [...]” – áll a hirdetésben.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában