top7

2021.08.14. 11:21

Lemaradtál az elmúlt hét legnagyobb nógrádi sztorijairól? – Most bepótolhatod

Mutatjuk, melyek voltak a legolvasottabb sztorik az elmúlt hétről Nógrád megyében.

Nool

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

1. Első helyen végzett a Balassagyarmaton történt kábelgyári tűzesetről készült anyagunk. A csarnokban huszonöt ember tartózkodott, mindannyian el tudták hagyni az épületet.

2. Egyre többen vágnak neki a 800 kilométeres búcsújárásnak. Hidvégi Csaba József és fia, Hunor a napokban tért haza az emlékezetes útról. Az ő történetük végzett a második helyen.

3. A dobogó alsó fokán a három rendőrtiszt, akik a héten ünnepélyes keretek között vehették át kinevezési okmányait.

4. A negyedik helyre szorult az új nógrádi világcsúcs: ekkora bodagot még biztos h nem láttál!

5. Ötödik Al Ghaoui Hesna, aki közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy családjával a héten Amerika felé veszi az irányt.

6. Listánk hatodik helyén áll Gáspár Bea fantasztikus játékáról szóló anyagunk. A sztár több mint négymilliót nyert a Szerencsekerékben.

7. Nem maradhat le a listánkról Kiss Andrea, Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársa, aki a közelmúltbandicséretben részesült a kábítószerrel összefüggő bűncselekmények nyomozása terén nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában