kutya

2021.06.03. 09:39

Ebösszeírást tartanak Pásztón

Július 12-ig kell regisztrálni az állatokat.

Budapest, 2020. április 1. Kutyákat etetnek a Kutya-segélyszolgálat Alapítvány budapesti menhelyén 2020. április 1-jén. A koronavírus-járvány miatt az állatmenhelyek rendkívül súlyos táphiányban szenvednek - hívta fel a figyelmet a Magyar Állatvédõk Országos Szervezete. Magyarországon mintegy 140 aktív, a feladatellátással közvetlenül foglalkozó ilyen szervezet mûködik, amelybõl mintegy 80 nagy létszámú menhelyet üzemeltet. Ezek egyszerre összesen mintegy 8-10 ezer kisállatot, kutyát, macskát gondoznak. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Farkas Attila közösségi oldalán számolt be arról, hogy az önkormányzatoknak jogszabályi kötelezettsége három évenként az ebösszeírás elvégzése. Pásztó polgármestere arra kéri az ebtulajdonosokat, ebtartókat, hogy július 12-ig az ebösszeíró adatlapokat – ebenként új adatlap használatával – juttassák el a polgármesteri hivatalba, vagy e-mailben aláírva a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában