jelmez

2021.01.26. 10:15

Sajátos farsangi maszkokat keresnek Mátramindszenten

Különleges maszkabált tartanak Mátramindszenten, amelyre eddig még nem volt példa, azonban a jelenlegi helyzetben csak erre van lehetőség.

G. E.

farsang

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

– A koronavírus-járvány miatti intézkedések nem teszik lehetővé, hogy a hagyományokhoz hűen farsangi bált rendezzünk a településen élő gyerekek örömére. Ezért úgy döntöttünk, hogy a virtuális térben hívjuk játékra a helyieket – fogalmazott Horváth János, polgármester.

A településvezető hozzátette: a falu legötletesebb, legviccesebb, legkülönlegesebb farsangi álarcát és jelmezét keresik. Azt várják a vállalkozó kedvűektől, hogy tervezzék meg, öltsék magukra és fotózzák le az elkészült alkotásokat.

A fényképeket a falu közösségi oldalára lehet feltölteni egy rövid leírással, február 12-ig. A polgármester arra is kitért, hogy a felhívásra nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is jelentkezhetnek. A farsangi jelmezekről készült, határidőre beérkező fotókat zsűri értékeli majd, és az első három helyezett ajándékot is kap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában