Három nógrádi városban is tesztelnek a hétvégén

A pedagógusok és a szociális intézmények dolgozóinak a korábbi teszteléséhez hasonlóan a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézetben tevékenykedők is jelentkezhetnek a koronavírus elleni célzott csoportos gyorstesztelésre.

G. K.

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

A falugondnokok, a házi segítségnyújtást végző szociális dolgozók, a családsegítők, az utcai és közösségi szociális munkát végzők, a hajléktalanellátásban, valamint a gyermekvédelemben munkálkodók vehetnek rajta részt. A tesztelést a kormányhivatalok szervezik január 16-án, szombaton, illetve 17-én, vasárnap reggel 8-tól 16 óráig. Országszerte 127 mintavételi ponton várják az ágazatban tevékenykedőket.

Szűkebb hazánkban Balassagyarmaton, a város sportcsarnokában, Pásztón a Múzeum tér 4. szám alatt, illetve Salgótarjánban, az Erdész utca 36-ban végeznek teszteléseket a hétvégén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában