pizza

2021.01.26. 13:21

Ezeken a helyeken ellenőriznek a héten a nógrádi navosok

Címkék#pizza#NAV

Ezen a héten szűkebb hazánk öt járásában tervez helyszíni ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

G. K.

Forrás: Shutterstock

A revizorok ebben a néhány napban a pizzériákban vizsgálják az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a számla- és nyugtaadást.

Hétfőn a Salgótarjáni járás területén bukkantak fel a revizorok, kedden pedig Balassagyarmat környékén lehet ellenőrzésekre számítani. Január 27-én, szerdán a Bátonyterenyei, csütörtökön a Szécsényi, pénteken pedig a Pásztói járásban folytatják majd a vizsgálódást a szakemberek.

Az ellenőrzések során az adóhatóság munkatársai megnézik az online pénztárgép használatának szabályszerűségét, a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, valamint a megfelelő áfakulcs használatát. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal revizorai szűkebb hazánk más településein is végezhetnek helyszíni ellenőrzéseket a hét bármelyik napján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában