nyeremények

2021.01.29. 06:53

Ezek a nógrádi olvasók nyertek a Mozaikkereső játékunkon!

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát.

Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Forrás: Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly

A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, 19 darab ledtévét, 19 laptopot, 19 állóporszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 megyei napilap elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj pedig két Toyota Yaris Hybrid lesz, melyeket pénteken sorsolunk ki. A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020 decemberében és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve beküldték azt a játékszelvényen megadott címre.

Csütörtökön elérkezett a várva várt sorsolás napja: a Mozaikkereső nyereményjáték 19 megyei laponkénti sorsolása Veszprémben, a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan 97.549 játékszelvény érkezett a különböző megyei napilapokhoz. A Nógrád Megyei Hírlaphoz beérkezett összesen 666 darab játékszelvényből öt nyertest sorsoltak ki. A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott, és Nógrád megyéből az alábbi előfizetőink nyertek.

Az 1 millió forint értékű Edenred-kártyát Bakos Joachim (Dorogháza) nyerte. A ledtévét Vadadi István (Salgótarján), a laptopot Balázs Károlyné (Somoskőújfalu), az állóporszívót Adámi Pálné (Bátonyterenye), a tabletet Fekete Barnabásné (Salgótarján) viheti haza.Gratulálunk a nyerteseknek, telefonon értesítjük őket az örömhírről.

Akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen pénteken­ gazdára talál kettő Toyota­ Yaris Hybrid személyautó is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában