évforduló

2021.01.26. 16:30

99 éve nyilvánították várossá Salgótarjánt, élőben követhetjük majd az ünnepséget

A koronavírus-járvány miatt idén rendhagyó formában ugyan, de ismét együtt ünnepel a megyeszékhely január 27-én, este.

G. K.

Forrás: shutterstock

– Szerdán 18 órától a Salgótarjáni Városi Televízió élőben közvetíti Salgótarján várossá nyilvánításának kilencvenkilencedik évfordulója, valamint a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett díszünnepséget a József Attila Művelődési Központ színházterméből. Az adást 20 órától pedig megismétlik – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: mint minden esztendőben, így idén is ebből az alkalomból vehetik át az önkormányzat által alapított díjakat a kitüntetettek.

– A díszünnepségen évértékelő beszédet mond Fekete Zsolt, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Mivel a koronavírus-járvány miatt rendezvényeket nem lehet tartani, ezért az eseményt a televízió képernyőjén keresztül tekinthetik meg a városlakók, a színházterem nem fogad vendégeket – emelte ki a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

" data-width="500" data-show-text="true">

">📺 Maradjon képben a Salgótarjáni Városi Televízióval! 📺

Salgótarján várossá nyilvánításának 99. évfordulója és a Magyar...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában