költözés

2020.11.11. 11:39

Új helyre költözött a salgótarjáni kereskedelmi és iparkamara

Székhelyet váltott a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK), a testületet ezentúl a nógrádi megyeszékhelyen, a Mártírok útja 4. szám alatt találják meg a megye vállalkozói.

G. E.

– Október második felében elhagyta évek óta használt Alkotmány úti székhelyét a kereskedelmi és iparkamara. A költözést követően november elejétől már a Salgótarjáni Általános Iskola Kodály Zoltán Tagiskolájának közvetlen szomszédságában működik a testület. Az új székház a kamara saját tulajdona, megvásárlásával egy 25 éves álom valósult meg – tájékoztatott Dr. Tordai Péter, a kamara elnöke, aki azt is elmondta: – Néhány hétbe beletelik teljes mértékben birtokba venni az ingatlant, ezt követően azonban az új helyszín a tanfolyamok és vállalkozói tájékoztatók rugalmasabb szervezését biztosítja majd.

A kamara tehát immáron a Salgótarján, Mártírok útja 4. szám alatt kereshető fel. A testület egyéb elérhetőségei nem változtak: telefonon a +36 32 520 860-as telefonszámon, e-mailben az [email protected] címen, míg interneten a www.nkik.hu honlapon juthatnak információhoz az érdeklődők.

– A kereskedelmi és iparkamara új székhelye valamivel még nagyobb is annál, mint amennyi helyet a testület működése igényel – közölte dr. Tordai Péter, hozzátéve: – Várjuk az irodát bérelni szándékozó, a kamara tevékenységéhez illeszkedő területen működő vállalkozások, szervezetek jelentkezését. Az épületben 35, 25, 16 és 11 négyzetméteres irodák bérelhetők, akár külön-külön, akár egyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában