A hónap fogás

2020.11.20. 10:10

Ricsi triplázott: két második hely után övé lett a Hónap fogása

Elértünk a Hónap fogása játékunk idei utolsó fordulójának a végére. A győztesek az elmúlt napokban ellátogattak szerkesztőségünkbe, azonban ezúttal – a járványhelyzet miatt – a szokásostól eltérő módon, külön-külön vehették át nyereményeiket.

V. E.

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

Októberben a legtöbb szavazatot Rátóti Richárd nyerte, aki az előző két fordulóban a fotóverseny második helyén végzett. A 15 éves rákóczibányai horgász ezúttal egy tizenkét kilogrammos tükrös pontyot akasztott horogra.

– Azt hiszem, szerencsém volt, de a kitartás és a tapasztalat sem ártott. A tóparton rengeteg időt szoktam tölteni a családommal. A horgászat számomra nem csupán egy kikapcsolódási lehetőség, igyekszem minél több időt a gyakorlásra fordítani. Igaz, a tél közeledtével már ritkábban keressük fel a partot, de amíg be nem fagy a tó, addig lehet csalit fűzni a horogra. Természetesen nagyon készülök az Év fogása játékra is. Már mozgósítjuk az ismerősöket, én főleg a barátaimat, míg a szüleim a családtagokat vonják be a szavazásba. Nagyon izgulok és várom az eredményt – mondta Rátóti Richárd, miután átvette nyereményét Szabó György főszerkesztőtől.

A fiatal horgász jutalma egy ötezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomagot, és egy húszliteres Quechua hűtőtáskát a volt. A 15 éves fiú azt is elárulta, hogy a korábban nyert etetőanyaggal több kopoltyúst, így például egy kisebb tokhalat is horogra tudott akasztani.

Fotó: H.Cs. / NMH

A nyereményátadó ez alkalommal rendhagyó volt, hiszen a járvány miatt más-más időpontban érkeztek a szerkesztőségünkbe a dobogósok. Most, hogy közeledik a tél, a tópartok is egyre elcsendesednek. Mi azonban megpróbáljuk felpörgetni a hideg novembert. Javában zajlik ugyanis az Év fogása játékunk, amelyben az elmúlt négy hónap dobogósai versenyeznek. A szavazás november 30-án, 12 órakor zárul, az eredményeket pedig ugyanezen a napon 16 óra körül hirdetjük ki. A legtöbb voksot gyűjtő képért a győztes horgász megkapja az Év fogása-kupát.

Irány tehát a fotóverseny oldala, hogy kiderüljön, ki készítette 2020-ban Nógrád megye legnépszerűbb pecás fotóját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában