eredményhirdetés

2020.11.09. 14:09

Maconkán akadt horogra a hónap fogása

Véget ért a nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap közös játékának, a Hónap fogásának az októberi fordulója, ahol az első helyen a rákóczibányai Rátóti Richárd végzett és szállhat versenybe az Év fogásáért.

Nool

Büszkén mutatja 12 kilós fogását Rátóti Richárd, akinek Maconkán akadt a horgára a nagy hal

Forrás: Beküldött

A legtöbb olvasónk Rátóti Richárdra adta le a voksát, aki édesapjával korán reggel érkezett Maconkára, majd egy gyors kipakolást követően repültek is a vízbe a csalik. Pár perc elteltével, pedig a fiatalember már a kezében is tarthatta az első helyet jelentő 12 kilós halat.

A rákóczibányai horgász fogása egy 5.000 forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot ért a Tímár Mix jóvoltából, továbbá egy darab 20 literes Quechua hűtőtáskával lett gazdagabb.

Büszkén mutatja 12 kilós fogását Rátóti Richárd, akinek első helyezést ért a nagy hal
Fotó: Beküldött

A második helyezett, a salgótarjáni Erdős Róbert horgára szintén Maconkán akadt a nagy ponty egy hétvégi horgászat alkalmával. A salgótarjáni horgász egy 5.000 forint értékű, a Tímár Mix Kft. által biztosított ajándékcsomagot nyert.

Erdős Róbertnek egy koi ponty akadt a horgára, szintén Maconkán | Fotó: Beküldött

A pecások a nyereményeiket a szerkesztőségünkben vehetik át.

Játékunk következő fordulója hétfőn délben indul, ahol már az év fogására lehet leadni a szavazatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában