a hónap fogása

2020.09.11. 16:45

Átvették nyereményeiket a Hónap fogása játékunk győztesei

Átvették nyereményeiket a Hónap fogása játékunk győztesei, akikre összességében több mint félezer szavazat érkezett az elmúlt hetekben. A fotóverseny folytatódik: szeptemberben is várjuk a képeket a nem mindennapi fogásokról!

Veres Edina

A Hónap fogása horgászverseny díjazottjai

Forrás: NMH

Fotó: H. M

Az első, júliusi eredményhirdetés után Lócskai Máté Péter állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Ő – a másik két akkori díjazottal együtt – már korábban átvehette a helyezésért járó értékes tárgynyereményeket.

Szabó György (balra) a Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője adta át az értékes nyereményt
Fotó: Hüvösi Csaba / NMH

Az augusztusi verseny legnépszerűbb képekeit feltöltő horgászoknak csütörtökön délután adhattuk át a kiérdemelt jutalmakat szerkesztőségünkben. A nyár utolsó hónapjában Cseri Dávid fotójára szavazott a legtöbb olvasónk. A 19 éves szügyi horgász elmondta: a közösségi oldalt böngészve az egyik ismerősénél pillantotta meg a felhívást, ami azonnal felkeltette az érdeklődését.

Cseri Dávid fotójára szavazott a legtöbb olvasónk
Fotó: H. M / NMH

– Nagyon megtetszett az ötlet, hogy a horgászok a Hónap fogása címért versenyezhetnek. Arra gondoltam, hogy életemben először kipróbálom magam egy ilyen versenyen. Sokat válogattam a képeim között, amíg kiválasztottam azt az egyet, amivel végül beneveztem a kihívásra – mondta Cseri Dávid, miután átvette a nyereményét, ami a Tímár-Mix jóvoltából egy ötezer forint értékű etetőanyag-csomag és egy horgászszék volt.

Rátóti Richárd a szavazatok száma alapján a második helyen végzett az online megmérettetésen. Mint mondta, gyakran és sok helyre szokta posztolni a sikeres horgászat után készített képeit. Amikor a Nool.hu Facebook-oldalán meglátta a játékfelhívást, úgy gondolta, hogy szívesen kipróbálná magát a horgászoknak kiírt fotóversenyen is.

Az augusztusi harmadik helyezett, Magyar Vivienn szintén a közösségi oldalon akadt rá a játékfelhívásunkra.

A Hónap fogása horgászverseny díjazottjai
Fotó: H. M / NMH

– Rengeteget válogattam a képeim között, hiszen minden kifogott hallal készítek egy közös fotót, mielőtt visszaengedem azokat a vízbe. Így választottam ki az amurt, ami bár nem a legnagyobb hal, amit eddig fogtam, viszont ennek a kifogása okozta számomra eddig a legkedvesebb emléket – mondta a harmadik helyezésért járó nyereményével a kezében Magyar Vivienn.

A díjazottak elmondása szerint szívesen neveznének a verseny következő fordulójára is, amire a játékszabályzat értelmében lehetőségük is van. A szeptemberi Hónap fogása játékunk pedig már pörög, mint az orsó, ha húz a kapás. Várjuk tehát a horgászok képeit és történeteit egészen szeptember 30-ig, a fotókra pedig október 7-ig szavazhatnak olvasóink. Részletekért kattints!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában