járvány

2020.06.16. 17:20

Továbbra is érvényben marad a látogatási tilalom a pásztói kórházban

A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház már kinyitott, június 18-tól, csütörtöktől a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban is fogadják a látogatókat, viszont a pásztói Margit Kórházban továbbra is érvényben marad a látogatási tilalom.

Tóth-Nagy Orsolya

A megváltozott rend miatt nem a megszokott ritmusban történik a munka a kórház bizonyos területein

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

– A fekvőbeteg osztályon kezelt betegek – amennyiben járóképesek – a kórház portájánál tudnak találkozni hozzátartozóikkal. Tőlük csomagot a porta előtt vehetnek át, valamint az intézmény kerítésének külső és belső oldalán, megtartva egymástól a két méteres távolságot beszélgethetnek is. A látogatók a kórház területére továbbra sem jöhetnek be. Azok a betegek, akik az udvarra nem tudnak lemenni és súlyos az állapotuk, kizárólag az osztályvezető főorvos írásos engedélyével látogathatók előírt szabályok betartásával – mondta el Boczek Tibor, a pásztói Margit Kórház igazgatója.

Hozzátette: a magánrendelés már a közelmúltban újraindult, június 18-tól, csütörtöktől pedig az egynapos sebészeti ellátáson is várják az embereket.

Boczek Tibor kiemelte, nagyon fontos a krónikus betegek és az idősek védelme, hiszen még mindig van koronavírusos eset hazánkban.

Bővebb tájékoztatás itt olvasható.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a balassagyarmati Dr. Ke­nessey Albert Kórházban már fogadják a látogatókat, míg a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház csak június 18-tól, csütörtöktől lesz látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában