JÁTÉK

2020.01.30. 11:05

Mozaikkereső: a nógrádi nyertesek

Veszprémben sorsolták ki a 2019-es Mozaikkereső játék nyerteseit a megyei napilapok: a 35 millió forint összdíjazású játékban azonban csak azok nyerhettek, akik érvényes előfizetéssel rendelkeztek, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, ezután kitöltve beküldték azt a lap szerkesztőségének címére.

Minden megyei napilap nyerteseit Veszprémben sorsolták

Forrás: MW

Fotó: Pesthy Márton

A szerdai sorsolás közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet kollégái ellenőrzése mellett zajlott. A Mozaikkereső játék annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett, összesen 103 ezer 725 darab.

Minden megyei napilap nyerteseit Veszprémben sorsolták
Fotó: MW

Január 29-én megyei napilaponként ajándékokat sorsoltunk ki, a Nógrád Megyei Hírlap nyerteseinek ezúton is gratulálunk!

Az 1 000 000 forint értékű Edenred-kártya tulajdonosa a szécsényi Konrád Istvánné lett. A laptopot Elekes Sándor, a robotporszívót Kovács Elek, a wellnesspihenést Krácsik Albert nyerte: mindhárom játékosunk salgótarjáni. A konyhai robotgépet a pásztói Balás Károlyné kapja.

A szerencséseket telefonon értesítjük, a nyereményeket személyesen vehetik majd át szerkesztőségünkben.

Gratulálunk a nyerteseknek, azonban akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen a pénteki sorsoláson még gazdára vár a három darab Toyota Yaris személygépkocsi.

Köszönjük hűséges előfizetőinknek, hogy velünk játszottak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában