ez volt 2019

2019.12.30. 17:00

Varázslatos tájképek az ősz jegyében – 2019 legnépszerűbb olvasói fotói 3.

A természet leglátványosabb évszakával, az ősszel folytatjuk a legnépszerűbb olvasói fotók cikksorozatát.

Nool

Fotó: Kovács Péter

Sokan nem szeretik, mégis érvek százai mondatják azt, hogy az ősz messze a legszebb évszak az évben. Olvasóinkat is a természet legszínpompásabb időszaka ihlette meg a leginkább, hiszen három hónap alatt számtalan csodálatos felvételt küldtek el a [email protected] címünkre.

Szeptemberben Marti Richárd érdemelte ki a legnépszerűbb napképének járó elismerést, fotója több mint 3600 embert ért el a közösségi oldalon. A fotós a somoskői várból kapta lencsevégre az őszi színekbe burkolózó tájat, a távolban pedig a salgói vár látható.

Októberben Csánk László műve bizonyult a legnépszerűbbnek, ami közel 6500 embert ért el, összesítve pedig több mint 300 lájkot érdemelt. A tó környéke többeket is megihletett a szeptemberben, hiszen egy projektnek köszönhetően kiépítésre került egy, a tavat éjszaka megvilágító reflektorsor, így esti sétákra is lehetőséget nyújtott a páratlan környezet.

A november abszolút győztese Kovács Péter fotója, ami több mint 8000 elérést, és több mint 300 lájkot gyűjtött a közösségi oldalon. A lélegzetelállító fotó a salgói várból készült, látható rajta a Somoskői vár és háttérben a Tátra havas hegycsúcsai figyelhetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában