beruházás

2019.10.30. 08:54

Szépen halad a kisterenyei óvoda korszerűsítése

A kisterenyei Napsugár Tagóvodán már megtörtént a nyílászárók cseréje, az épület hőszigetelése, a tető javítása és kiszélesítése, a víz- és villanyhálózat felújítása, az új szennyvízrendszer kialakítása, valamint a napelemek felhelyezése.

P. K.

Forrás: Shutterstock

Emellett hamarosan beépítik a modern és környezetbarát gázkazánt, megvalósul az akadálymentesítés, a konyha és a belső burkolatok rendbetétele, a szekrények cseréje, a csoportszobák festése, az új bejáratok kialakítása és az udvarrész megszépítése.

A mintegy 90 aprósággal büszkélkedő intézményt száz­millió forintot meghaladó összegből újítják fel, hogy az óvodai ellátás minőségi fejlesztésével hozzájáruljanak az óvoda kapacitáskihasználtságának növeléséhez. Az energetikai munkák mellett eszközbeszerzés történt, amely a bútorokat, az informatikai és multimédiás eszközparkot, a fejlesztő- és tornaeszközöket, valamint az egyéb játékokat is magában foglalja.

A korszerűsített épületet előreláthatólag november közepén adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában