E39 klub

2019.07.28. 19:07

Ötödik alkalommal sorakoztak fel a legszebb BMW-k Pásztón

Ötödik alkalommal tartottak BMW találkozót a településen a hétvégén, amely mostanra hagyománnyá nőtte ki magát.

T.-N. O.

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

A rendezvénynek a helyi strand adott otthont, ahol az esős időjárás ellenére is szép számmal összegyűltek.

Az esemény a márka egyik típusának, az E39 klubnak az összejövetele volt, ahová több mint kétszázötven érdeklődő látogatott el szerte az országból, de Angliából és Ausztriából is érkeztek BMW tulajdonosok.

– A találkozó fő célja, hogy az E39 klub tagjai személyesen is találkozhassanak egymással, hiszen nagyon sokan az ország különböző részein élnek és csak online beszélgetnek a többiekkel. Itt lehetőségük nyílik megismerkedni egymással és akár szakmai tanácsokat is válthatnak – mondta el portálunknak Kanyó Bence, a rendezvény főszervezője, aki azt is elárulta, hogy minden évben arra törekednek, hogy változatos programokkal várják az érdeklődőket.

Idén volt egyebek mellett kvízjáték, hajító és kitartó versenyek, alkatrész felismerés, de felvonulás is. A fő attrakció pedig az autós szépségverseny volt, amelyet szakmai zsűri pontozott.

– Az értékelés során különböző szempontokat vettünk figyelembe, így például a külső-belső megjelenést, a jármű állapotát, a fényezést, de a teljes összkép is számított – közölte Kanyó Bence.

Mint mondta, az első rendezvényt követően nem gondolták, hogy mostanra ilyen sikeres és népszerű lesz a találkozó, amely mindig családias hangulatban telik, izgalmas, látványos, vicces és családbarát programokkal. A klub egyébként tizenhárom éve van jelen hazánkban és közel nyolcezer taggal rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában