vizsgálat

2019.07.09. 09:11

Nógrádban is fagylaltozókat ellenőriz a NAV

Ezen a héten a fagylaltozókat ellenőrzik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának revizorai.

G. K.

Forrás: Shutterstock

Vizsgálják az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a számla- és nyugtaadást – tette közzé a szervezet az ADÓtraffipax elnevezésű internetes felületén.

Hétfőn már Pásztón, illetve a város környékén jártak az ellenőrök, kedden pedig Balassagyarmat vonzáskörzetében lehet számítani a megjelenésükre. Július 10-én, szerdán, Salgótarjánban, csütörtökön Rétságon, pénteken pedig Bátonyterenyén, továbbá ezen városok vonzáskörzetében bukkanhatnak fel a revizorok – gyakorlatilag bárhol.

Az ellenőrök az online pénztárgép üzemeltetésére kötelezett adózóknál vizsgálják a szabályszerű használatot, a tényleges, illetve a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, valamint a napi nyitó pénzkészlet rögzítését.

A revizorok a hét valamennyi napján a fentiekben felsorolt városokon kívül a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában