jegyzet

2018.11.14. 15:54

Libabőr

Eleve lehetetlen a lehetetlen! „Eleve lehetetlen, hogy bármi lehetetlen…!” – ezektől a soroktól is visszhangzott az elmúlt hétvégén Salgótarján sportcsarnoka, ahol a Kowalsky meg a Vega jubileumi koncertet adott.

Palchuber Kinga

Illusztrációs fotó: Shutterstock

Fellépésük előtt a frontember interjújában elmondta: már évek óta varázslat veszi körül a csapatot. A bulin testközelből magam is megtapasztalhattam, mire gondolt Kowalsky azzal, hogy rendre csoda járja át a koncerthelyszíneket. Egyetlen szó: libabőr.

Ezt éreztem aznap este, s érzem pár nap távlatából is, amikor felelevenítem a sportcsarnokban töltött órákat. Öröm volt látni, hogy a helyszín korosztálytól függetlenül megtelt rajongókkal, akik egy emberként énekelték a zenekar dalait, hogy az általában csendes tarjáni élet felpezsdült. Leírhatatlan volt eggyé válni a tömeggel, közösen tombolni a nagybetűs élet dalaira. A dalokra, amik abban a tökéletes pillanatban többtucatnyi idegen emberrel kovácsoltak össze.

A születésnapi koncert jó példája volt annak, hogy több efféle programra lenne szükség. A buli megmutatta: igenis létezik olyan esemény, amit érdemes életre hívni, ami megmozgatja a helyi fiatalokat és a családokat is. Hányszor hallani, hogy Salgótarjánban lehetetlen jót bulizni…

Kanyarodjunk vissza az első mondathoz: eleve lehetetlen, hogy bármi lehetetlen! Lehetne itt pezsgés, csak többet kellene tenni érte, mert ezekre a katarzist érő, utánozhatatlan pillanatokra van szükségünk. Ez az élet maga!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában