Szilaspogony

2018.09.02. 11:27

Botrány az idei Kőleves Fesztiválon: úgy eltűnt a sztárvendég, mint Petőfi a ködben

A hagyományoktól eltérően idén szeptember elsején, a déli órákban vette kezdetét a 16. Kőleves Fesztivál Szilaspogonyon.

O.N.

cof

A szervezők szívvel-lélekkel azon dolgoztak, hogy az odaérkező látogatók kellemesen kikapcsolódhassanak, azonban akadt egy kis probléma. A várva várt sztárvendég, Vikidál Gyula, Liszt Ferenc-díjas magyar énekes elfelejtett megjelenni a rendezvényen.

 

Vikidál Gyula Fotó: jegy.hu

 

- A Vikidál Gyulával kötött szerződésünk meghiúsult, mert a művész úr az ígérete ellenére nem jött el a fesztiválunkra. Ezért előbb elkezdődött a réti bál, amelyen láthatóan nagyon jól érezték magukat a megjelentek – mondta Bódi Józsefné, polgármester.

Hozzátette: szintén nehézséget okozott, hogy az egyik főszervező a családi elfoglaltsága miatt nem tudott segédkezni a munkálatokban. Továbbá Nógrádban a Kőleves Fesztivállal egy napon számos más rangos esemény is zajlott – mint például a Salgó Rally -, amely hatással volt a jelenlévők létszámára.

- Mondhatom, hogy az említettek ellenére jól sikerült a nap. A főzőversenyre például kilenc csapat nevezett, amelyből az első hármat díjaztuk, ezen felül az egyik vigaszdíjban részesült. A programlistát pedig különböző ügyességi vetélkedők és cross motoros bemutatók színesítették. A résztvevők az este folyamán népdalokat énekelgettek és jókat beszélgettek a tábortűznél – zárta gondolatait a polgármester.

 

A szervezők. Fotó: O.N./NMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában