Vajon ki nyer?

2018.07.14. 19:47

Brunó százados, a leglustább tűzoltó megjósolta, ki nyeri a vb-t (videó)

A nool.hu az ország legkülönlegesebb tűzoltóját a négylábú Brúnó századost kérte fel, hogy megtippelje a foci vb végeredményét. A szakértő szimata szinte biztos, hogy most sem csalt.

Papp Bianka

Izgalmas mérkőzéseken vagyunk túl, sok meglepetést okozott ez a világbajnokság a szurkolóknak. Úgy gondoltuk, ez alkalommal biztosra megyünk és kikérjük valaki tanácsát a döntő végeredményével kapcsolatban. Választásunk a katasztrófavédelem hű ebére, Brunóra esett, hiszen ki tudna többet a fociról is, mint a tapasztalt négylábú.

Hogyan is zajlott a jövendölés? Nos, mint tudjuk a döntőt Franciaország és Horvátország játssza majd. Előkészítettük a két zászlót és egy-egy tányér ételbe tűztük őket. Kis hezitálás után a százados a francia zászló felé vette az irányt, tehát az eb jóslata, hogy 2018-ban Franciaország lesz a világ legjobb labdarúgóválogatottja. Videónkban megnézhetik, hogyan is döntött az eb.

A harmadik helyért Belgium és Anglia küzdött és végül a belga csapat nyert, tehát az övék a bronzérem a 2018-as világbajnokságon.

Vasárnap kiderül, hogy jók-e Brúnó megérzései, mi izgatottan várjuk a végeredményt.

 

Kiemelt fotónkat készítette: Ladóczki Balázs

Videót készítette: Szabó Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában