Prostitúció

2018.02.14. 13:49

Bordélyházat üzemeltettek egy nógrádi faluban

A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat egy férfi és egy nő ellen, egy Nógrád megyei településen működő bordélyház ügyében.

Az I. rendű vádlott, egy 38 éves férfi 2017 áprilisában három nővel állapodott meg prostitúciós tevékenység végzésében. Megegyezésük szerint a részben a férfi által fizetett internetes hirdetések alapján folytatott prostitúcióval megszerzett keresményük felét a nők átadták a férfinak, aki ezért cserébe „védelmet” biztosított nekik, többször is megjelenve a tevékenység végzésére használt ingatlanban. A férfi ily módon a prostituáltakkal tartatta ki magát.

A tevékenység folytatására szolgáló ingatlant a három nő egyike, a 48 éves II. rendű vádlott bocsátotta rendelkezésre, úgy hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, a másik, saját maga által lakott helyiséget pedig ő használta ugyanilyen célra. A nő így segítséget nyújtott a másik két szexmunkásnak a prostitúciós tevékenységük végzéséhez.

A férfi ellen kitartottság bűntette, míg a II. rendű vádlott ellen prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség, a férfire felfüggesztett börtönbüntetés, a nőre pedig pénzbüntetés kiszabását kérve. Ügyükben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz ítéletet.

Forrás: ugyeszseg.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában