Helyi közélet

2016.01.12. 08:44

Értékelés és jövőbe tekintés

fenyvesi

Salgótarján. A napokban tartotta 2015-ös évértékelőjét és az idei esztendő feladatait meghatározó munkaértekezletét a Salgó Vagyon Kft. Tatár Csaba összegezte, hogy a tavalyi eredménytervet teljesítették, az adózás előtti eredményük 29 millió forint. Az ügyvezető igazgató szerint a cég maradéktalanul elvégezte a városi önkormányzattal szerződésben rögzített sokrétű feladatait.

Hangsúlyozta, küldetésük a jövőben is változatlan: szolgálni szeretnék az alapító önkormányzatot és a városlakókat. Céljuk, hogy a város vagyona gyarapodjék, a szolgáltatások pedig minél magasabb színvonalon teljesüljenek. Fejlődésük érdekében szükségesnek látják a több lábon állás feltételeinek megteremtését, amelyre mobilizálható fejlesztési forrásaik optimális felhasználása jó esélyt biztosít.

Fekete Zsolt alpolgármester elmondta: az önkormányzat a társasággal együttműködve folytatni kívánja a lepusztult városrészek rehabilitációját. A fejlesztés két területet érint, amelyhez a rendelkezésre álló uniós támogatásokat használják fel: először az Acélgyári út és környékének a rendbetételére kerül sor, a második ütemben pedig a Forgách-telepi kolóniák felújítása szerepel a tervek között. Az alpolgármester kiemelte: minél több befektetésre alkalmas területre van szükség a városban, hogy új vállalkozások települjenek ide. Szeretnének a befektetőknek olyan feltételeket kínálni, amelyek hozzájárulnak új munkahelyek teremtéséhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában