Helyi közélet

2015.04.22. 12:00

Emberábrázolásoktól a tájképekig

fenyvesi

Bátonyterenye. Kiállítást nyílt az ART11 Alkotó Társaskör munkáiból, a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Központ Iványi Ödön Kisgalériájában. Az esemény a Haraszti ikrek műsorát követően, Szabó Zsuzsanna, intézmény igazgató helyettes köszöntő beszédével indult, majd Ladóczki Béla, a társaskör vezetője szólt a közönséghez. Kiemelte: immáron ebben az évben lesz 12 éve, hogy összefogják a kistérségben élő képzőművészek munkáját, felkarolják azon fiatal tehetségeket, akik érdeklődést mutatnak a képzőművészet iránt. Mint mondta: létszámuk folyamatosan nő, de még mindig várják az alkotás szerelmeseit. A vezető ismertette azt is: a mostani tárlat vegyes képekből tevődik össze, megtalálhatóak benne embert, állatot, és tájat ábrázoló képek is, melyek egészen május 15-ig tekinthetőek meg az intézmény galériájában.

[caption id="" align="aligncenter" width="740"] Ladóczki Béla a társaskör vezetője szólt a közönséghezFotó: Szebeni Ádám[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában