Nool.hu podcast

2024.06.20. 06:55

Főügyészség: börtönben a bátonyterenyei drogdíler és a rabló is (podcast)

Nem szűkölködött Nógrád vármegye az elmúlt időszakban sem bűnügyekben. A rablók, a terrorfenyegetők és a kábítószer-kereskedők mellett egy halálesetet okozó kontár villanyszerelő és egy ittas sofőr ügye is terítékre került.

Angyal Eszter

Az elmúlt hónap során több bűnügyben is eljárt a Nógrád Vármegyei Főügyészség. Letartóztatták például az 56 éves bátonyterenyei kábítószer-kereskedőt, aki külföldről is irányította a magyarországi lakóhelyén kiépített drogkereskedelmét, de ugyancsak a rácsok mögötti élet izgalmait „élvezheti” az a 29 éves bátonyterenyei rabló is, aki idős embereket fosztott ki.

Dr. Fedor Zsuzsanna Rékával, a Nógrád Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjével beszélgettünk
Dr. Fedor Zsuzsanna Rékával, a Nógrád Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjével beszélgettünk
Fotó: Angyal Eszter / Forrás: Hír FM Salgótarján

Mindezeken túl több bűnügy is vádemelési fázisba ért: például egy cserhátsurányi férfié, aki telefonos fenyegetéseivel kényszerítette intézkedésre a rendőrséget, így neki terrorcselekménnyel fenyegetés miatt kell felelnie, és szintén emiatt felel majd egy erdőtarcsai férfi is, aki pedig élettársa megölésével fenyegette a rendőrséget, így kényszerítve a hatóságot intézkedésre.

Legfrissebb podcastünk vendége dr. Fedor Zsuzsanna Réka, a Nógrád Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője volt, akivel a fenti ügyek részletei mellett szót ejtettünk egy kontár villanyszerelőről is, akinek hozzá nem értése miatt meghalt a megbízója, továbbá arról a szurdokpüspöki férfiról is, aki fél mázsa kábítószert akart forgalomba hozni, valamint több lopással és egy kifosztással vállalt illetőről, illetve egy ittas motorosról is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában