Zárvatartás

2024.06.05. 19:50

Betörés miatt nem nyitott ki szerdán Salgótarján egyik kedvelt fagyizója

Nem nyitotta ki ajtajait Salgótarján belvárosának egyik felkapott fagylaltozója szerdán a vásárlók előtt. Mint az az üzlet posztjából kiderült, ennek oka, hogy betörés áldozatai lettek.

Veres Edina

Hiába várták a vendégek nógrádi vármegyeszékhely szívében szerdán, hogy kinyisson az egyik népszerű fagylaltozó. A zárvatartás okáról a vendéglátóhelyiség a 21-es Fagyizó Salgótarján nevű Facebook-oldalon számolt be. Mint az a bejegyzésből kiderült, nem mindennapi probléma áll a háttérben.

„Az éjszaka betörtek salgótarjáni fagyizónkba. Az okozott kárt egyelőre még nem mértük fel teljesen, de bizonytalan ideig nem tudunk kinyitni” – olvasható a salgótarjáni fagyizó tájékoztatásában, amelyben a helyreállítások végeztéig a vendégek szíves türelmét kérték.

Portálunk az üggyel kapcsolatban megkereste a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan későbbre ígértek tájékoztatást. Válaszuk megérkezésekor azonnal frissítjük cikkünket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában