Baleset

2024.04.05. 19:15

Árokba borult egy autó a bárnai elágazónál, félpályás útlezárás mellett halad a forgalom

Nagy erőkkel vonultak a mentők és a tűzoltók péntek délután Salgótarjánban. Információink szerint baleset történt a város határában.

Veres Edina

Két mentő és egy tűzoltóautó száguldott át szirénázva Salgótarján belvárosában ezekben a percekben. Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője elmondta: egy személyautó borult az árokba a bárnai elágazó és Bárna közötti útszakaszon. 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunkat arról tájékoztatta, hogy a baleset következtében egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom.

Portálunk kérdésére az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Sebő Katalin elmondta: bajtársai a helyszínről egy 30 év körüli férfit szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában