Cserbenhagyás

2024.04.17. 15:27

Ismeretlen tettes sodort el egy kerékpárost, majd a sorsára hagyta Gyarmaton

A Nógrád vármegyei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Nool.hu

A lakosság segítségét kérik a nógrádi egyenruhások

Forrás: Police.hu

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki Balassagyarmat belterületén elsodort egy kerékpárost, majd a helyszínt megállás nélkül elhagyta – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a tettes április 15-én, hétfőn, a reggeli órákban ismeretlen hatósági jelzésű gépjárművel Ipolyszög irányából haladt be a Kóvári és az Ady Endre utak kereszteződésében lévő körforgalomba, ahol a járműve jobb oldali részével érintőlegesen nekiütközött az előtte, vele azonos irányba haladó kerékpárosnak. A biciklis a baleset következtében elesett, míg az ismeretlen elkövető megállás nélkül a 22-es számú főút irányába továbbhajtott.

– Kérjük, hogy aki a sérült kerékpáros kórházba szállításában segédkezett, továbbá látta a balesetet és releváns információval rendelkezik azzal kapcsolatban, jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky út 6.) személyesen, telefonon a 06-35-300-344-es hívószámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen tárcsázható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon – hangsúlyozta Király-Kollár Ramóna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában