Őrizetbe vétel

2024.03.14. 09:50

Lopni akart a salgótarjáni üzletből a ságújfalui pár, rablás lett a bűnügy vége

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás elkövetése miatt egy ságújfalui házaspár ellen.

Forrás: Shutterstock

A 39 éves férfi és 34 éves párja március 11-én délután vásárlási szándékkal bement egy salgótarjáni üzletbe. A férfi a kosarukba rakott pár élelmiszert, miközben a nő a hűtőknél – a férje tudtával – árucikkeket rejtett nagy méretű kézitáskájába – írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kifejtették: a pénztárnál kifizették a kosárban lévő termékeket, de a táskában lapuló szerzeményükről hallgattak. Már távozni akartak, amikor hozzájuk lépett a biztonsági őr, és felszólította a nőt, hogy kövesse a biztonsági szobába. Ekkor a férj menekülésük és a lopott áruk megtartása érdekében félrelökte a munkáját végző őrt, majd az üzletből kijutva elszaladtak. A biztonsági alkalmazott nekiesett az üvegajtónak, de nem sérült meg.

A bolti kamerák felvételei és az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök hamar azonosították a hatóság számára már ismert elkövetőket, rövid időn belül elfogták, előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában