Nool.hu podcast

2024.03.20. 06:55

Kékfény: mozgalmasak voltak a nógrádi rendőrök és tűzoltók napjai (podcast)

Nem unatkoztak az elmúlt napokban szűkebb hazánk rendőrei és tűzoltói. Íme a részletek!

Nagy Orsolya

Mint arról Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense beszámolt, rablás miatt vettek őrizetbe egy 31 és egy 24 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai. A sajtóreferens arra is kitért, hogy folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása, de azt is elárulta, hol találhatnak bővebb információt az érdeklődők.

Hozzátette: a motoros szezonra való felkészítés jegyében vezetéstechnikai képzést szervez a motorkerékpárral közlekedők részére a rendőrség április 20-án, szombaton 9 óra 30 perckor a salgótarjáni Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont tanpályáján.

Több mint húsz riasztás érkezett

Szűkebb hazánk tűzoltóinak is bőven volt feladatuk, hiszen 27 alkalommal vonultak a múlt héten. Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, több műszaki mentéshez is siettek a tűzoltók, de tűzesetekből sem volt hiány. A szóvivő kiemelte, több szabadtéri tűzhöz siettek a lánglovagok a napokban, amelyeknek megelőzésére is felhívta a figyelmet. Kapás Márton továbbá arra is kitért, hogy szén-monoxiddal kapcsolatos eset is történt, amely során senkit nem kellett kórházba szállítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában