Kutatás

2024.03.21. 17:55

Hálóingben tűnt el, azonnal keresni kezdték az idős nőt Mátramindszenten

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai egy eltűnt idős asszony keresésében segítettek.

Nool.hu

Azonnal keresni kezdték az asszonyt

Forrás: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunkkal közölte: minap érkezett bejelentés Mátramindszentről, hogy az éjszakai órákban ismeretlen helyre távozott egy idős nő. 

"A hozzátartozók és a rokonok azonnal megkezdték a keresését, de nem jártak eredménnyel. Kiderült, hogy az eltűnt „A hozzátartozók és a rokonok azonnal megkezdték a keresését, de nem jártak eredménnyel. Kiderült, hogy az eltűnt asszony több betegségben is szenved, amelyekre gyógyszereket szed, továbbá térben és időben nem orientált. A nő eltűnésekor hálóinget és papucsot viselt, ami a hideg időjárás miatt még sürgetőbbé tette a megtalálását” – írták. 

Azonnal keresni kezdték

Hozzátették: a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték az eltűnt idős nő felkutatását, bevonva a keresésbe az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkatársait és a helyi polgárőr egyesület tagjait, továbbá a helyi vadásztársaság vadászait, amelynek során a nő lakóhelyének irányába vezető földutak és erdős területeket ellenőrizték. 

A gyors és hatékony szervezésnek köszönhetően a keresés eredményre vezetett, ugyanis a bátonyterenyei járőrök Szuha külterületén épségben megtalálták a 71 éves asszonyt, akit a mentőszolgálat munkatársainak további ellátás céljából átadtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában