Konyhatűz

2024.02.10. 18:01

Konyhatűz keltett riadalmat a salgótarjáni társasházban

Tűz keletkezett a Március 15. út egyik nyolcemeletes társasházának második emeleti lakásában szombat délután. Huszonegy lakónak kellett elhagynia salgótarjáni otthonát.

Nagy Orsolya

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a lakás konyhájában a gáztűzhelyen felejtett olaj kapott lángra.  

– A helyszínre vonultak a salgótarjáni, a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat – közölte a szóvivő, hozzátéve: – Az épület füsttel telítődött, így az ott lakó 21 embernek el kellett hagynia az otthonát. A kigyulladt lakásban egy személy élt, őt ideiglenesen rokonok fogadták be. Személyi sérülésről nincs információ. 

Frissítés: A kora esti órákban a 21 lakó visszaköltözhetett a lakásába, a kiégett lakás tulajdonosát végül nem rokonok fogadták be, őt a mentők kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában