Kinevezés

2024.02.05. 07:24

Hatékony és magas szakmai színvonalú munkára törekszik az új szécsényi rendőrkapitány

Új vezetőt neveztek ki a napokban a Szécsényi Rendőrkapitányság élére. Ezáltal Palkovics Viktor rendőr alezredes vezeti a város rendőrkapitányságát.

Nagy Orsolya

Palkovics Viktor, Szécsény új rendőrkapitánya

Fotó: Police.hu

Az új rendőrkapitány portálunknak elmondta, hogy a rendőrség mely területein tevékenykedett mielőtt kinevezték kapitánnyá.

– Egész rendőri pályafutásom alatt a rendészeti vonalon teljesítettem szolgálatot, ezen belül is a közlekedésrendészeti területen. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályára szereltem fel járőrként, majd az évek során végigjártam a ranglétrát. 2009-ben a rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának a vezetőjévé neveztek ki. Rövid ideig megbízás alapján rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesi feladatokat is elláttam, amely tovább szélesítette a látókörömet. Munkám mellett számos végzettséggel gazdagodtam, többek között a rendőri hivatáshoz kapcsolódóan, egy spanyol egyetemen szereztem meg a nemzetközi képzésen belül angol nyelven a másoddiplomámat – közölte Palkovics Viktor.

Az új rendőrkapitány azt is elárulta, hogyan érintette a kinevezés

Mint mondta: dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok felkérése a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetésére igazán megtisztelő volt a számára. Örömmel és inspirációval tölti el az új feladat.

A jövőbeni tervekkel kapcsolatban Palkovics Viktor úgy fogalmazott: céljai között szerepel a hatékony együttműködés fenntartása a társszervekkel, az önkormányzatokkal és a polgárőrséggel. Szeretne továbbá közvetlenebb kapcsolatot kiépíteni a szécsényi járás lakosaival, amelynek érdekében tervei szerint külön figyelmet fog szánni a bűncselekmények sértettjeivel történő kapcsolatfelvételre és támogatásukra. Mindezeken kívül a rendőrség feladatainak hatékony és magas szakmai színvonalon történő ellátására is törekszik az új rendőrkapitány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában