Baleset

2024.02.24. 12:11

Hármas karambol történt Ipolyszög határában

Útlezárásra kell számítaniuk Ipolyszög határában a 22-es számú főúton.

Veres Edina

Az esettel kapcsolatban a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta portálunkat, hogy a 22-es számú főúton Ipolyszög közelében három személygépkocsi ütközött össze. Mint kifejtették, a karambol következtében az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben. A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy vezessenek körültekintően és óvatosan.

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Nool.hu kérdésére elárulta: az esethez a balassagyarmati hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Hozzátette: az autókból mindenki önerejéből ki tudott szállni.

A baleset helyszínére a mentőket is riasztották. Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta portálunkat, hogy az Ipolyszög mellett történt baleset helyszínéről bajtársai egy középkorú nőt és két középkorú férfit szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában