Baleset

2023.11.11. 11:10

Kidőlt a villanyoszlop, amikor nekicsapódott egy személyautó Salgótarjánban

Villanyoszlopnak csapódott egy személyautó a 21-es főúton, Salgótarjánban pénteken késő este.

Veres Edina

A balesettel kapcsolatban Tóth-Szikora Viktória, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a megyeszékhelyen történt ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt.

– A helyszínre a salgótarjáni hivatásos tűzoltók vonultak ki, valamint értesítették az áramszolgáltatót, akik egy darus gépjárművet biztosítottak a mentéshez. Azzal, a személyautóra dőlt oszlopot rögzítették, majd a földre engedték. A tűzoltók ezután áramtalaníthatták a kocsit – fejtette ki Tóth-Szikora Viktória, aki arra is rámutatott, hogy a műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben, a forgalmat a Füleki út felé terelték. Hozzátette: az oszlopnak hajtó autó három utasához mentőket is riasztották.

Portálunk érdeklődésére Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatárs azt közölte, hogy a helyszínről végül senkit sem kellett kórházba szállítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában