Kábítószer-kereskedelem

2023.10.26. 14:19

Rács mögé került a vizslási díler – videón az elfogás

A salgótarjáni rendőrök egy vizslási férfit fogtak el, aki új pszichoaktív anyagokat árusított.

Nool.hu

A dílert otthonából vitték be a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, ahol előállították

Forrás: Police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 47 éves, Vizsláson élő férfit, aki a gyanú szerint 2023-ban többeknek árult új pszichoaktív anyagot. A vásárlók otthonában keresték fel a férfit, aki rendszeresen adott át részükre fehér, por állagú szert ellenértékért cserébe – tájékoztatott közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Az igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy a fogyasztóktól lefoglalt anyagban N-etil-norpentedron mutatható ki, ami megegyezik a gyanúsított által árult szerrel, és új pszichoaktív anyagnak minősül.

Égett fóliadarabokra, és a porciózott anyag csomagolásához használatos tárgyakra is rábukkantak a rendőrök
Forrás: Police.hu

A rendőrök a férfi lakhelyén október 25-én kutatást tartottak, égett fóliadarabokat, és a porciózott anyag csomagolásához használatos tárgyakat találtak, amely új pszichoaktív anyag fogyasztására, illetve értékesítésére utal. Az egyenruhások vagyonvisszaszerzés keretében különböző értéktárgyakat – televíziókat, tabletet – foglaltak le.

A salgótarjáni nyomozók a férfit elfogták, előállították és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök őrizetbe vették.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában