Baleset

2023.10.05. 13:08

Heten sérültek meg a reggeli migránsbalesetben

Négy mentőautóval, rendőri kísérettel vittek a salgótarjáni kórházba hét sérültet a csütörtök reggeli baleset helyszínéről.

Nagy Orsolya

Mint arról korábban beszámoltunk: vélhetően migránsok szenvedtek balesetet a reggeli órákban Mátraverebélynél, a 21-es számú főúton. A délelőtti órákban több olvasónk is beszámolt arról, hogy négy szirénázó mentőautó rendőri kísérettel haladt Salgótarján belvárosában a kórház felé.

Mint megtudtuk: a mátraverebélyi baleset sérültjeit hozták a megyeszékhelyre.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa portálunknak elmondta, hogy a helyszínről hét embert szállítottak a bajtársai könnyebb sérülésekkel kórházba.

A balesetnek több szemtanúja is volt

Egyikőjük a Facebookon megosztotta, amit látott: „Én is szemtanúja voltam az autósüldözésnek. A körforgalomnál a szalagkorlátot kiszakította a személyautó, és nekicsapódott a betonfalnak. Egy nyolc-tíz fős migránscsapat tartózkodott a járműben, a sofőr megpróbált elmenekülni, de a rendőrök sikeresen elfogták őt”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában